ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος από το GAY ΦΙΛΙ ανάμεσα σε 13χρονα, σε δημοφιλή οικογενειακή ΣΕΙΡΑ! (PHOTOS)

 

Χαμός από την απίστευτη εξέλιξη δημοφιλούς σειράς της Αμερικάνικης Τηλεόρασης. Η οικογενειακή σειρά “The Fosters”, παρουσίασε μία σκηνή με gay φιλί, μεταξύ δύο μικρών αγοριών.

Η υπόθεση, όπως σας ενημερώνει το athensmagazine.gr έχει να κάνει με μία οικογένεια πέντε βιολογικών και υιοθετημένων παιδιών, που έχουν γονείς δύο λεσβίες μαμάδες. Το gay φιλί, είναι το πρώτο ανάμεσα σε τόσο νεαρά άτομα, που έχει προβληθεί στην τηλεόραση, όπως τόνισε ο δημιουργός του, Peter Paige!

Για μήνες τώρα, οι φαν της σειράς παρακολουθούν από κοντά την ιδιαίτερη φιλία μεταξύ του Jude Foster και του συμμαθητή του Connor. Σταδιακά έχει προβληθεί η όμορφη φιλία τους, που ενισχύουν σκηνές όπως αυτή, στην οποία ο Connor βάφει τα νύχια του για να στηρίξει τον φίλο του που δέχτηκε bullying.

Στην συνέχεια γίνεται σαφές πως πρόκειται για κάτι περισσότερο και για βαθύτερα συναισθήματα, καθώς ο Jude ρωτά την ανάδοχη μητέρα του πότε κατάλαβε οτι ήταν gay και της εξομολογείται πως ζηλεύει, επειδή ο Connor είχε βγει ραντεβού με κοπέλα.

Σε άλλο επεισόδιο μοιράζονται σκηνή σε σχολική εκδρομή και χωρίς κανείς τους να μιλήσει για λεπτομέρειες ή να προβληθεί κάτι, είναι σαφές, πως κάτι συνέβη μεταξύ τους.

 

Στο προτελευταία μάλιστα κρατιούνται χεράκι-χεράκι παρότι έχουν βγει με κορίτσια.

Η κορύφωση έγινε όμως στο τελευταίο με τίτλο “Now Hear This”, που όλα αποκαλύπτονται και ο Jude αποφασίζει πως δεν μπορεί να δεχθεί άλλες αμφισβητήσεις και ρωτά τον Connor τι τρέχει μεταξύ τους! “Με φίλησες! Θυμάσαι; Στην σκηνή; Και μετά στο σινεμά, μου κράτησες το χέρι. Και τώρα όλη μέρα είσαι…Απλα…Δεν το καταλαβαίνω. Δεν σε καταλαβαίνω!”

Και στην συνέχεια ο Connor απλά πλησιάζει και τον φιλάει!

Οι απόψε και τα συμπεράσματα…δικά σας!

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button