ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σουηδός αστυνομικός χτυπά με μανία το κεφάλι ενός εννιάχρονου μετανάστη στο τσιμέντο, επειδή δεν είχε κόψει εισιτήριο… (Βιντεο)

 

Aπίστευτη επίθεση Σουηδού αστυνομικού σε εννιάχρονο μετανάστη ο οποίος  συνελήφθη να κινείται στο μετρό χωρίς εισιτήριο. Ο αστυνομικός έχει ακινητοποιήσει τον μικρό ο οποίος προσεύχεται, κλαίει και παρακαλά να τον λυπηθεί. Ωστόσο ο μεγαλόσωμος αστυνομικός επιμένει να κάθεται επάνω του και να ασκεί βία στο πρόσωπο του ενώ στο τέλος χτυπά το κεφάλι του στο τσιμέντο Το επεισόδιο έγινε στην πόλη Μάλμε. Η αντίδραση της κοινωνίας και των αρχών ήταν άμεση. Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και γίνεται έρευνα. Οι πολιτικοί καταδίκασαν το επεισόδιο και η Σουηδία παραμένει η χώρα με την πιο ευνοϊκή πολιτική απέναντι στους μετανάστες. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια ακροδεξιά τάση με ναζιστικές  και έκδηλες ρατσιστικές προεκτάσεις….

 

πηγη mixanitouxronou.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button