ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπάνιο βίντεο: Ο Χοντρός και ο Λιγνός για τελευταία φορά μαζί!

Ο Oliver Hardy (Χοντρός) φωτογραφίζεται για τελευταία φορά με το… έτερόν του ήμισυ

Το διασημότερο κωμικό δίδυμο στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, ο Χοντρός και ο Λιγνός, στέκονται μπροστά στον φακό για τελευταία φορά μαζί. Ο Oliver Hardy (Χοντρός) –μείον 63 κιλά– πειράζει για τελευταία φορά το… έτερόν του ήμισυ, Stan Laurel (Λιγνό). Του τσιμπάει τη μύτη, του χαλάει τη γραβάτα και του κάνει τις γνωστές γκριμάτσες του. Ο Hardy δύο χρόνια πριν είχε υποστεί μία καρδιακή προσβολή και έχασε τα περιττά κιλά του, έπειτα από παρότρυνση του γιατρού του.

Το σπάνιο ντοκουμέντο γυρίστηκε το 1956, την χρονιά που ο Hardy και ο Laurel ετοίμαζαν την κινηματογραφική τους επιστροφή. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ο αγαπημένος Χοντρός του κινηματογράφου, Oliver Hardy, υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, που τον καθήλωσε τους επόμενους μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε να κινηθεί. Τον Αύγουστο του 1957 υπέστη δύο νέα εγκεφαλικά και έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες αργότερα. Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Hardy, ο Stan Laurel έδωσε μία συγκινητική συνέντευξη στο ραδιόφωνο. «Ήταν σαν αδελφός μου. Έτσι τελειώνει η ιστορία του Χοντρού και του Λιγνού», είπε. Ο Stan έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 1965, μετά από καρδιακή προσβολή.

 

 

 

πηγη e-radio.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button