ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το απόλυτο πιάτο για τα Κούλουμα! Ριζότο με καλαμαράκια, πιπεριές και άνιθο!

 

Καθαρά Δευτέρα και θα ήταν πολύ ωραίο να πρωτοτυπήσετε γευστικά…

Δείτε μία μοναδική συνταγή για το τραπέζι σας!

Υλικά

4 φρεσκα καλαμαράκια
πιπεριές πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινες
1 ποτήρι λευκό κρασί
άνιθο
φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μεγάλη κούπα ρύζι νυχάκι
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και τεμαχίζουμε σε ροδέλες τα καλαμαράκια.
Τεμαχίζουμε σε ροδέλες τις πιπεριές.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι, σωτάρουμε τα καλαμαράκια με τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε λίγο νεράκι, τον άνιθο και το αλατοπίπερο και αφηνουμε να βράσουν.
Μόλις μαλακώσουν τα καλαμαράκια, προσθέτουμε ανάλογο νερό για το ρύζι (3 μέρη νερό-1 μέρος ρύζι) και μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το ρύζι.
Μόλις βράσει το ρύζι και πιει το νεράκι του….έτοιμο!

sintagespareas.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button