ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το συγκινητικό μήνυμα της 20χρονης Μανόν, θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος! !

Μέσα σε λίγες ώρες το μήνυμα της Μανόν έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές στο Facebook. Σας παρακαλούμε και εμείς με την σειρά μας να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να διαβάσετε την ιστορία της.

Στις 21 Μαρτίου του 2014 σε ηλικία 20 ετών είχε εμπλακεί σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μια μοτοσυκλέτα. Από εκείνη την ημέρα υπέστη πλήρη παράλυση του βραχιονίου πλέγματος που ονομάζεται και  νόσος Rider. Ο βραχίονας μας ελέγχεται από 5 νευρά , τα τέσσερα από αυτά τραβήχτηκαν.

Έχει είδη μερικές λειτουργίες με ένα νεύρο μόσχευμα. Οι πιθανότητες να μπορέσει να κάνει κάτι με τον βραχίονα αυτόν είναι πολύ λίγες. Έχει χάσει εξολοκλήρου την χρήση του ενός χεριού. Ζει καθημερινά με νευροπαθητικούς πόνους (αφόρητους) , που από τους οποίους υποφέρουν και οι ακρωτηριασμένοι!

Το σώμα της σε μεγάλο βαθμό έχει καταστραφεί και κουράζεται πολύ γρήγορα σε σχέση με το πραγματικό. Σίγουρα δεν έχει μια εύκολη ζωή αλλά δεν σταματά να προσπαθεί να κάνει καθημερινά πράγματα μόνη της. Ακόμα και αν δυσκολεύεται…  Η οικογένεια της ανησυχεί πολύ για αυτήν και για το μέλλον της. Αλλά η δύναμη της και η θέληση της είναι ορατή και θέλει να παλέψει.

Βλέπεται τι μπορεί να πάθει κάποιος για μόλις 30 δευτερόλεπτα ; Θέλετε να συμβούν και άλλα τέτοια ατυχήματα ;

Καιρός να οδηγείται προσεχτικά!

Δείτε το βίντεο :

 

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button