ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγιος Παΐσιος: Προφητεία-κόλαφος για τους Έλληνες..

Μετά τον θάνατο του Αγίου Παϊσίου το 1994 πολλά ήταν τα βιβλία και τα κείμενα που αποδίδουν στον εν λόγω ιερωμένο, διάφορες «προφητείες».

Μία από τις πιο… αμφιλεγόμενες ήταν αυτή όπου ο ίδιος μιλά για τις εκλογές, τους πολιτικούς της χώρας στο σύνολό του και τον Βασιλιά, που όπως προβλέπει, οι Έλληνες θα τον ζητήσουν πίσω!

«Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατήσει σύγχυση και ταραχή. Τότε όμως θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί, αλλά και το ΚΚΕ.

Τα χρόνια εκείνα τόσο απογοητευμένος θα είναι ο κόσμος από τους πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί και θα ζητήσει στη θέση τους να έρθει ο Βασιλιάς. Και εκείνος δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού», ήταν μερικά από τα συγκλονιστικά λόγια του Αγίου Παϊσίου, πριν ο ίδιος φύγει από τη ζωή.

Άγιος Παΐσιος: Προφητεία που αλλάζει τον κόσμο – «Οι Τούρκοι θα τα χάσουν όλα ξαφνικά επειδή…»

Συνταρακτική είναι η τελευταία προφητεία, που ακούστηκε από τον Άγιο Παΐσιο, ο οποίος μίλησε για την Τουρκία και το λόγο, που θα τα χάσει όλα τον επόμενο καιρό.

«Θα γίνουν όλα όσα σου είπα… Οι Τούρκοι δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη για τα εγκλήματά τους…», είχε πει, ενώ μια σοκαριστική προφητεία επιβεβαιώνεται για την Αγία Σοφία.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του κ. Χ. Παπαδόπουλου αληθινά συνταράσσει όλους μας: «Μακάρι ο Θεός να ακούσει τους Αγίους του, να μην επιτρέψει τον πόλεμο αυτό.

Μακάρι όλοι οι Έλληνες να μεταννοούμε καθημερινά, γιατί ο Θεός είναι δίκαιος για όλους, και οι Τούρκοι παιδιά Του είναι. Θυμηθείτε τον μεγάλο σεισμό του 1999 στην Τουρκία, τότε κάποιοι από εμάς λέγαμε καλά να πάθουν τέτοιοι που είναι, θυμάστε όμως ότι μετά από ένα μήνα είχαμε και μεις τα ίδια. Ιδιαίτερα οι κάτοικοι των Αθηνών το θυμούνται και τρέμουν.

Ο Θεός δεν θέλει να χαιρόμαστε με τον πόνου του άλλου. Γιατί τότε τί Χριστιανοί είμαστε;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button