ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν με μπουνιές 52χρονο και τον πέταξαν στην τζαμαρία του γραφείου του γιατί τάιζε αδέσποτα

Τη στιγμή που ο 52χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τα δύο αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως ισχυρίζεται, οι τρεις άντρες είχαν έντονο καβγά μεταξύ τους. Θύμα και δράστες, λογομάχησαν με βαριές ύβρεις. Χαρακτηριστικά ο μάρτυρας δηλώνει:

«Βριζόντουσαν και σε κάποια φάση ο ιδιοκτήτης είπε κάτι άσχημο για τη μητέρα τους και του ”μπήκανε”».

Ο διαπληκτισμός έλαβε χώρα έξω από το γραφείο τελετών ενώ ο 52χρονος – ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο – έπεσε στη βιτρίνα του μαγαζιού.

«Τον χτύπησαν με μπουνιές. Όλο το περιστατικό κράτησε περίπου ένα λεπτό. Έπεσε στο τζάμι του μαγαζιού αλλά σηκώθηκε, έπιασε το κεφάλι του και μετά τα αδέλφια φύγανε. Η μητέρα τους είναι αυτή που τους τράβηξε», σημειώνει σε άλλο σημείο ο μάρτυρας.

Ο καβγάς φέρεται να έγινε για ασήμαντη αφορμή, λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου.

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τους δύο συλληφθέντες τη στιγμή που βγήκε από το γραφείο τελετών για να ταΐσει τα αδέσποτα. Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με άλλους κατοίκους της γειτονιάς, είχαν πρόβλημα με τον 52χρονο επειδή άνοιξε το γραφείο τελετών στην γειτονιά τους, πριν από περίπου έξι μήνες, ενώ φέρεται πως στο παρελθόν είχαν πετάξει μπογιές στη βιτρίνα του καταστήματος.

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης που βρέθηκε στην περιοχή, μιλώντας στους δημοσιογράφους για το περιστατικό, ανέφερε ότι «ένας φιλήσυχος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του γιατί έχουν επικρατήσει τα κακοποιά στοιχεία».

«Ενημερώθηκα ότι ο αδικοχαμένος – επειδή έχει και φιλοζωϊκα αισθήματα – έβγαλε τροφή για να ταΐσει τα γατάκια της περιοχής. Οι φερόμενοι ως δράστες εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν, με αφορμή και κάποιους άλλους λόγους. Υπήρξε περιστατικό και στο παρελθόν για να μην ανοίξει το γραφείο τελετών στην περιοχή. Είχαν μουτζουρώσει και την πρόσοψη. Κάποιοι νομίζουν ότι με το “έτσι θέλω” μπορούν να επιβάλλουν αυτά τα οποία έχουν στο μυαλό τους», τόνισε ο Σίμος Δανιηλίδης.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του δημάρχου Νεάπολης – Συκεών

 

Σημειώνεται ότι, μετά τη λήξη του επεισοδίου, ο 52χρονος δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Λίγο αργότερα όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Πώς περιγράφουν το άγριο φονικό κι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο – Τι λένε οι γείτονες

Άλλος ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε τους δύο δράστες πριν επιτεθούν στον 52χρονο, ανέφερε ότι οι δύο Αρμένιοι ήταν νωρίτερα έξω από το μαγαζί, χτυπούσαν τα τζάμια, έβριζαν και φώναζαν στον 52χρονο να βγει έξω.

 

Ως έναν «ήσυχο άνθρωπο» περιγράφουν οι γείτονες του 52χρονου τον ίδιο.

 

Μόλις έναν χρόνο είχε που άνοιξε το γραφείο τελετών, λέει κάτοικος.

 

Πηγή tilestwra

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button