ΔΙΑΦΟΡΑ

Άνδρας παλιάς κοπής ο Πάνος Καλλίδης: Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο, δεν είσαι παντρεμένος

«Η πρόταση γάμου ήταν μια έκπληξη, πριν φύγω για το Celebrity»

Ο Πάνος Καλλίδης προχώρησε σε δηλώσεις και αποκάλυψε πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του, ενώ μίλησε και για τη συμμετοχή του στο «I’m a celebrity».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» είπε αρχικά, για το ριάλιτι που πήρε μέρος: «Το ότι δεν έκανε νούμερα ήταν αδικία για το πρότζεκτ. Δεν φαινόταν η δυσκολία των αγωνισμάτων που κάναμε. Ο κόσμος το είδε σαν κάτι υποδεέστερο»

Όσο για το Survivor, ανέφερε: «Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου. Όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά, υπήρχαν παντού μάσκες. Αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να σπάσω τα κόκκαλά μου στον Άγιο Δομίνικο».

Τέλος, μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του. «Η πρόταση γάμου ήταν μια έκπληξη, πριν φύγω για το Celebrity.

Ένα δαχτυλίδι που έπρεπε να πάρω εδώ και πολλά χρόνια. Γενικά, είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, θεωρώ ότι ο γάμος θα ολοκληρώσει τη σχέση μας. Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο, για μένα δεν είσαι παντρεμένος», είπε κλείνοντας.

Το διαβάσαμε εδώ diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button