ΔΙΑΦΟΡΑ

Άστατος ο καιρός μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή!

Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες σταδιακά και από τα βορειοδυτικά θα αυξηθούν, περιμένουμε σήμερα Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα και από τα δυτικά θα αυξηθούν.
Άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορείους 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ορεινά της Πελοποννήσου και της δυτικής Στερεάς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο από το βράδυ έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: αρχικά βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα έως 6, στρεφόμενοι βαθμιαία από το απόγευμα σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. άνεμοι: αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
Άνεμοι: αρχικά βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν βαθμιαία σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Κυριακή των Βαΐων
Καιρός: νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και βαθμιαία στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Μεγάλη Δευτέρα 06-04-2015
Καιρός: νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο όπου τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και από το βράδυ και στα κεντρικά. Εξασθένηση των φαινόμενων στα δυτικά από το απόγευμα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά και νότια. Από το απόγευμα θα σημειώσει σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο.

Μεγάλη Τρίτη 07-04-2015
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, στο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση. Θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Μεγάλη Τετάρτη 08-04-2015
Καιρός: στην ανατολική και νότια χώρα τοπικές νεφώσεις με βροχές στις Κυκλάδες και την Κρήτη μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές ενώ τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Μεγάλη Πέμπτη 09-04-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα παραμείνουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button