ΔΙΑΦΟΡΑ

Άσχημα νέα για τον Βασίλη Καρρά: Μπήκε ξανά στο νοσοκομείο-Όλοι περιμένουν το Θαύμα

Άσχημα νέα για τον Βασίλη Καρρά: Μπήκε ξανά στο νοσοκομείο-Όλοι περιμένουν το Θαύμα.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά που είναι ξανά στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και όλοι περιμένουν ένα θαύμα.

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι ώρες περνούν δύσκολα για όλους όσοι βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του τραγουδιστή και από την πλευρά της οικογένειας όλες οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο Πρωινό είχε πει για τον Βασίλη Καρρά: «Ολα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι.

Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του. Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

Ακόμα ο κύριος Κεσογλίδης αναφέρθηκε στους φίλους του Βασίλη Καρρά που τον στηρίζουν και αποκάλυψε πως πριν από 20 μέρες ο τραγουδιστής μπήκε στο στούντιο: «Βέβαια! Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι… Γιατί δεν αφήνει να πάει όποιος να ‘ναι, όχι, συγκεκριμένοι φίλοι γιατί ξέρεις αυτοί καμιά φορά οι άσχετοι, την τρίχα την κάνουν τριχιά!

Πότε ήταν; Πριν από 20 μέρες πήγαμε στο στούντιο, δοκίμασε, έκανε… Ήταν περίπου στο στούντιο ‘κανα δυόμιση ώρες… Εγώ λέω αυτά που ζω! “Άντε” λέει, “Άντε να επανέλθουμε σιγά – σιγά”».

Μετά το τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και την πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα, ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».

Μάλιστα, ο ίδιος o σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής είχε ζητήσει να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στούντιο, προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι τις ηχογραφήσεις

πηγη  alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button