ΔΙΑΦΟΡΑ

Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγχει τη φροντίδα της μητέρας της. Οταν την άνοιξε να δει τι κατέγραψε μούδιασε ολόκληρη!

Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγχει τη φροντίδα της μητέρας της. Όταν την άνοιξε να δει τι κατέγραψε μούδιασε ολόκληρη!

Πιστεύουμε ότι όλοι όσοι εργάζονται στο χώρο υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, το κάνουν από αγάπη, αφοσίωση και συμπόνοια προς τους συνανθρώπους

Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό δεν εφαρμόζεται. Η παρακάτω κακοποίηση μιας ηλικιωμένης γυναίκας, που καταγράφτηκε από την κόρη του θύματος, είναι ένα τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα.

Το περιστατικό συνέβη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, και κινηματογραφήθηκε μυστικά, όταν η Miriam Marino ειδοποιήθηκε από τη γειτόνισσα της μητέρας της, ότι πιθανόν να δεχόταν κακοποίηση από τη γυναίκα που τη φρόντιζε

Η σκληρή γυναίκα φαίνεται να ξυπνά βίαια την ηλικιωμένη γυναίκα και να της επιτίθεται.
Τραγικά, το θύμα είναι μία 94χρονη και υποφέρει από τη νόσο του Αλτζχάιμερ.

Επίσης έχει ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά προς το παρόν δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία για την απάνθρωπη γυναίκα.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button