ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στην Αγία Βάρβαρα: Γιατί ο πεθερός σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του με καραμπίνα

Πατέρας δύο παιδιών ο γιατρός που σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου – Συγγενείς λένε στο protothema.gr ότι ο δράστης είχε εμμονές τον τελευταίο καιρό με τον γαμπρό του και παρενέβαινε στον γάμο της κόρης του

Πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης οι συγγενείς και οι φίλοι του 57χρονου γιατρού που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πεθερού του, το βράδυ του Σαββάτου (24.2.2024) στην Αγία Βαρβάρα. Ο άτυχος γιατρός, Λαλούντας Τρύφωνας ήταν Ουρολόγος-Ανδρολόγος στο επάγγελμα με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι.

Οι συνάδελφοί του έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον ίδιο και την οικογένειά του. Η σύζυγός του σύμφωνα με πληροφορίες είναι και αυτή γιατρός και με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά ενώ ο πεθερός και δράστης του θύματος είναι συνταξιούχος τραυματιοφορέας.

Ο 57χρονος γιατρός ήταν αρκετά γνωστός και αγαπούσε πολύ τη δουλειά του κάτι που φαίνεται από τις αναρτήσεις του στη σελίδα του στο Facebook.

Ο δράστης φέρεται να είχε εμμονές με τον γαμπρό του τον τελευταίο καιρό

Οι συγγενείς κάνουν λόγο για μια αγαπημένη οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για καβγάδες και φασαρίες στη γειτονιά.

Όπως αναφέρουν στο protothema.gr τόσο ο γιος του δράστη και αστυνομικός στο επάγγελμα όσο και η αδερφή του, σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, οι οποίοι έμεναν όλοι μαζί στην ίδια πολυκατοικία είχαν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Ο πεθερός, που είναι συνταξιούχος τραυματιοφορέας και η σύζυγός του, συνταξιούχος νοσηλεύτρια, μένουν στον πρώτο όροφο, ενώ στον δεύτερο διέμενε το θύμα και η οικογένειά του.

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο ότι ο δράστης είχε εμμονές τον τελευταίο καιρό με τον γαμπρό του με αποτέλεσμα να παρεμβαίνει στον γάμο της κόρης του συχνά διότι πίστευε ότι ο γαμπρός του δεν την αγαπούσε πια.

Άγνωστος παραμένει ακόμη ο λόγος του εγκλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του δεν περνούσε καλά με το θύμα.

To διαβάσαμε εδώ protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button