ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση: Δίχρονο κοριτσάκι χρειάζεται δότη μυελού των οστών

 

 

Νέα έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της μικρής Λουκίας Ελένης, η οποία έχει το ομόζυγο β μεσογειακής αναιμίας.

Οι γονείς του δίχρονου κοριτσιού αναζητούν εναγωνίως δότη μυελού των οστών.

Η μικρή Λουκία Ελένη κάθε τρείς με τέσσερις εβδομάδες πρέπει να επισκέπτεται το Μακάρειο Νοσοκομείο για να κάνει αποσιδήρωση, όπως επίσης κάθε δεκαπέντε ημέρες υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος.

Με σκοπό την ανεύρεση δότη για το παιδί το συμβούλιο Υδρατοπρομήθειας Λευκωσίας, πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει αιμοδοσία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει καταγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με σκοπό να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας.

Η αιμοδοσία άρχισε στις 7.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 15.00 στα κεντρικά γραφεία Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας στην Λεωφόρο Αθαλάσσας 84,στην Λευκωσία. Ωστόσο οι πολίτες που επιθυμούν να δώσουν δείγμα αίματος για το σκοπό αυτό μπορούν να αποταθούν στην τράπεζα αίματος της επαρχίας τους ή το Καραισκάκειο Ίδρυμα.

πηγη http://cyprustimes.com/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button