ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη αδιανόητη είδηση από την Γαλλία συγκλονίζει τον Κόσμο

Στην πόλη Σεβράν της Γαλλίας συνελήφθη ο πατέρας που θεωρείται ύποπτος για τις δολοφονίες με μαχαίρι της 35χρονης συντρόφου του και των τεσσάρων παιδιών της, ηλικίας 10, 7, 4 ετών και 9 μηνών, τη Δευτέρα στο Meaux.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε στο πατρικό του σπίτι σήμερα το πρωί, ενώ τέθηκε υπό κράτηση. Ήδη, είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το Actu17, ο ύποπτος εντοπίστηκε στο Sevran κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί λίγες ώρες μετά την ανατριχιαστική ανακάλυψη των αστυνομικών.

Πώς εντοπίστηκαν νεκροί η μητέρα και τα παιδιά της

Όλα ξεκίνησαν όταν μία φίλη της μητέρας ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας το αστυνομικό τμήμα του Meaux καθώς δεν είχε νέα της.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης πήγαν στο σημείο και εντόπισαν μια ανατριχιαστική εικόνα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν γρήγορα ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας, που βρίσκεται στην πλατεία Adam-de-la-Halle.

Ο πατέρας απουσίαζε και η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως να τον βρει. Πηγή με γνώση των ερευνών περιέγραψε τον πατέρα ως πάσχοντα από «ψυχιατρικά προβλήματα».

Ο ύποπτος είχε μπει στο μικροσκόπιο των αρχών το 2019, για ενδοοικογενειακή βία. Ήταν ύποπτος ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του με μαχαίρι, αλλά κηρύχθηκε ανεύθυνος λόγω της ψυχικής του ανεπάρκειας.

Η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών έχει αναλάβει την έρευνα, η οποία έχει ξεκινήσει για «ανθρωποκτονία από πρόθεση», σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Meaux Jean-Baptiste Bladier.

Το τελευταίο διάστημα, στην περιοχή του Παρισιού διαπράχθηκαν δύο τριπλές παιδοκτονίες από τους πατέρες των παιδιών.

Στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος άνδρας εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα για να ομολογήσει τη δολοφονία των τριών θυγατέρων του, ηλικίας 4 έως 11 ετών, στην Αλφορτβίλ, στα νοτιοανατολικά του Παρισιού. Αναφέρθηκε σε διένεξη με την πρώην σύντροφο του για την κηδεμονία των παιδιών.

Ένα μήνα νωρίτερα, τον Οκτώβριο, χωροφύλακας σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει, στην κατοικία του στο Βεμάρ, στα βορειοανατολικά του Παρισιού. Και σε αυτή την περίπτωση επρόκειτο για “περίπλοκο οικογενειακό πλαίσιο” σύμφωνα με την εισαγγελία.

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button