ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση από την Αγγλία τώρα συγκλονίζει τον πλανήτη

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας 71 ετών από το Μάντσεστερ, είχε κανονίσει να βιάσει ένα μωρό 12 εβδομάδων.

Ο Mark Whalley συνελήφθη στον χώρο που σχεδίαζε να πραγματοποιήσει την φρικτή πράξη, σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.

Στην κατοχή του βρέθηκε και μια αηδιαστική βιβλιοθήκη με εικόνες κακοποίησης παιδιών.

Η έρευνα των Αρχών ξεκίνησε μετά από πληροφορίες που έρχονταν από τη Νορβηγία. Έκανε συζητήσης, πιο συγκεκριμένα, για το σεξουαλικό του ενδιαφέρον για παιδιά κάτω των 12 ετών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Wickr.

Μοιραζόταν άσεμνες εικόνες, ενώ είχε μιλήσει και για το συγκεκριμένο μωρό.

Οι ερευνητές της NCA τον συνέλαβαν εγκαίρως στο φουαγιέ του ξενοδοχείου.

Ο Ντάνιελ Γουέιγουελ, διευθυντής επιχειρήσεων της NCA, δήλωσε:

“Ο Mark Whalley είναι ένας επικίνδυνος δράστης που είχε σαφείς προθέσεις να βιάσει ένα μικρό παιδί. Ως αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας με συναδέλφους εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, μπορέσαμε να παρέμβουμε και να τον συλλάβουμε και τώρα θα περάσει χρόνια πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματά του.”

“Η NCA εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά προστατεύονται από τη σεξουαλική κακοποίηση, εντοπίζοντας τους δράστες που ενέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο και διασφαλίζοντας ότι θα λογοδοτήσουν”.

Ο Whalley δήλωσε ένοχος για τη διευθέτηση σεξουαλικού εγκλήματος σε βάρος παιδιών, δύο κατηγορίες για τη δημιουργία άσεμνων εικόνων παιδιών, κατοχή ακραίων πορνογραφικών εικόνων και τρεις κατηγορίες για διανομή άσεμνης εικόνας παιδιών. Καταδικάστηκε για όλα τα αδικήματα στο Manchester Crown Court

Η ποινή του ανήλθε σε έξι χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση.

πηγη m.eirinika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button