ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό θα πει ΜΑΝΑ! Θυσίασε τον εαυτό της για να σώσει τα τρία της παιδάκια…Απλά ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Αυτό θα πει ΜΑΝΑ! Θυσίασε τον εαυτό της για να σώσει τα τρία της παιδάκια…Απλά ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Η σχέση μητέρας και παιδιών είναι πολύ στενή και γεμάτη αγάπη! Μια μητέρα θα μπορούσε να κάνει τα πάντα ώστε τα παιδιά της να είναι χαρούμενα πόσο μάλλον για να τα προστατέψει! Η Τζόι μητέρα τριών παιδιών αποφάσισε να θυσιάσει τον εαυτό της έτσι ώστε να σώσει τα αγγελούδια της.

Τα παιδιά της εγκλωβίστηκαν στο οικογενειακό αυτοκίνητο και τότε αυτό άρχισε να κατευθύνεται προς ένα γκρεμό. Η μητέρα βλέποντας το περιστατικό , στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να το σταματήσει με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του.

Ο πατέρας ταυτόχρονα πήδηξε μέσα στο αυτοκίνητο και τράβηξε το χειρόφρενο. Η Τζόι από εκείνη τη στιγμή είναι ανάπηρη αλλά όπως δηλώνει η ίδια, αν γύριζε το χρόνο πίσω θα έκανε ακριβώς το ίδιο στην προσπάθεια της να σώσει τα παιδιά της.

πηγη eltopia.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button