ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Χατζηδάκης – Ζαχαράκη ανακοινώνουν  μέτρα στήριξης των νέων γονιών, ενώ ο Κ. Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα μέτρα κατά της ακρίβειας.

Τα μέτρα στήριξης των νέων γονιών, που ανακοινώνονται σήμερα, εντάσσονται σε μία προσπάθεια της κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα πολιτικό και επικοινωνιακό “αντίβαρο” στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Και αυτό καθώς με τα μέτρα αυτά η κυβέρνηση θέλει να δώσει απάντηση σε όσους – και εντός της Νέας Δημοκρατίας – υποστηρίζουν ότι ανησυχούν για αποδυνάμωση της οικογένειας και επικαλούνται το δημογραφικό.

Τα νέα μέτρα θα ανακοινώσουν σήμερα Δευτέρα στις 11 το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και η υπουργός Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες θα εστιάσουν κυρίως στη στέγαση των νέων ζευγαριών.

Το στίγμα αυτό είχε δώσει άλλωστε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη του στο Bloomberg. “Θέλουμε να στηρίξουμε ιδιαίτερα τις νέες οικογένειες, τις οικογένειες με παιδιά. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για τη μείωση του ελληνικού πληθυσμού”, είχε δηλώσει ειδικότερα ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια είχε αναφερθεί ειδικά στην αύξηση των ενοικίων στη χώρα μας.

To διαβάσαμε εδώ news247.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button