ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση από την Ρωσία συγκλονίζει τον πλανήτη

Ένας 37χρονος άνδρας συνελήφθη στη Ρωσία για τον φόνο δύο εκδιδόμενων γυναικών που πιστεύεται ότι σκότωσε σε διάστημα 48 ωρών, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση παροξυσμού επειδή «δεν μπορούσε να κάνει σεξ μαζί τους».

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τον ρωσικό κανάλι Shot στo Telegram, ο Αλεξέι Βαράκιν αποκεφάλισε την πρώτη ιερόδουλη με την οποία είχε κλείσει ραντεβού για να του προσφέρει τις υπηρεσίες της, και μετά σκότωσε μία ακόμη εκδιδόμενη γυναίκα την οποία επισκέφθηκε για να… ηρεμήσει μετά τον πρώτο φόνο.

Ο 37χρονος συνελήφθη αφού εντοπίστηκαν τα πτώματα των δύο γυναικών, της 40χρονης Όλγκα Βαρόμπιοβα και της 25χρονης Βλάντα Σκίτσκαγια. Η πρώτη γυναίκα βρέθηκε αποκεφαλισμένη κοντά στο ξενοδοχείο που είχε συναντηθεί με τον πελάτη της στη Μόσχα, ενώ η Σκίτσκαγια πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε μια μέρα μετά από τον Βαράκιν, στο διαμέρισμα που νοίκιαζε η ίδια στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο Βαράκιν, που κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, αφέθηκε πρόσφατα ελεύθερος μετά πολυετή παραμονή σε ψυχιατρικό ίδρυμα, επειδή είχε σκοτώσει δύο ακόμη εργάτριες του σεξ το 2010. Την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε την Σκίτσκαγια επειδή ήθελε να «ηρεμήσει» μετά τον πρώτο φόνο. Η δολοφονική μανία του Βαράκιν βγήκε ξανά στην επιφάνεια όταν ο ίδιος θεώρησε ότι η κοπέλα τον χλεύαζε επειδή δεν μπορούσε να αποδώσει στο κρεβάτι και της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Η 25χρονη προσπάθησε να αμυνθεί και τραυμάτισε τον 37χρονο, ενώ στη συνέχεια κάλεσε μια φίλη της και της είπε ότι ένας πελάτης προσπαθούσε να τη σκοτώσει. Όταν τελικά έφτασαν οι αστυνομικοί βρήκαν την κοπέλα νεκρή, ενώ στο πτώμα της υπήρχαν σημάδια απόπειρας αποκεφαλισμού.

Ο 37χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή του και κρίθηκε προφυλακιστέος.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button