ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση – Επιτέλους ευχάριστα νέα

Χαμογέλασε όλη η Λάρισα: Εκτός κινδύνου η 43χρονη αξιωματικός που ξυλοκοπήθηκε από τον 52χρονο σύζυγό της.

Λάρισα: Εκτός κινδύνου είναι η 43χρονη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

Εκτός κινδύνου είναι η 43χρονη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, η οποία φέρει τραύματα στο νεφρό, τη σπλήνα στο πρόσωπό αλλά και στα πλευρά. Η άτυχη γυναίκα έχει υποστεί βαριά τραύματα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της. Η ίδια είχε μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα, Παρασκευή (04.08.23) με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, η γυναίκα που φέρει τραύματα στο νεφρό, τη σπλήνα στο πρόσωπό αλλά και στα πλευρά νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες εκτός κινδύνου στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παρακολουθείται από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου της Λάρισας για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α’.

«Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».

Λάρισα: Οργή για τον 52χρονο δράστη

Την ίδια ώρα, τα social media έχουν πλυμμηρίσει με μηνύματα οργής, με του Λαρισαίους να ζητούν να μην ξαναπάει κανείς στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί ο 52χρονος στη Νεάπολη. Σημειώνεται ωστόσο ότι η ταβέρνα παραμένει κλειστή.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button