ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση που πάγωσε το Πανελλήνιο

Την ευθύνη για την ανθρωποκτονία της Φαίης Μπακογιωργου, τον Οκτώβριο του 2021, στην Κυψέλη, φέρεται να πήρε πάνω της η αδελφή του θύματος στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη σήμερα κατηγορούμενη αδερφή του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της αδερφής της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Οι άλλες δυο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία. Μάλιστα, η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δήλωσε ότι υπεραγαπούσε το θύμα και δεν την έβλαψε.

Η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με το ειδεχθές έγκλημα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ομολογία που έδωσε η 23χρονη, φαίνεται να είναι σε διάσταση με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης…

Θυμίζουμε ότι και οι τρεις κατηγορούμενες, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες για τη δολοφονία της Φαίης…

Παρά την ομολογία που έχουν στα χέρια τους, οι Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν για το άτομο που δολοφόνησε τη Φαίη Μπακογιώργου τον περασμένο Οκτώβριο στην Κυψέλη, καθώς όσα λέει η αδελφή της δεν φαίνεται να τους πείθουν. Για «σκηνοθετημένη ομολογία» μιλά ο πατέρας της Φαίης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Περισσότερο από έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Φαίης, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σπίτι στο οποίο έμενε, συνελήφθησαν η μητέρα της, η αδερφή της και η σπιτονοικοκυρά τους.

Ο πατέρας της Φαίης από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι το παιδί του δολοφονήθηκε.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τις συλλήψεις των τριών γυναικών, το νεαρό κορίτσι ζούσε έναν καθημερινό εφιάλτη στα χέρια της μητέρας της, της αδερφής της και της σπιτονοικοκυράς της.

Την ξυλοκοπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να την επαιτεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, έφθαναν στο σημείο να την σπρώχνουν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα για να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα ιατροδικαστικά ευρήματα δεν βρέθηκαν κακώσεις ή κατάγματα στο λαιμό της 23χρονης.

Επιπλέον, η αδερφή της ισχυρίστηκε ότι έβαλε τη σορό της Φαίης σε ένα κορίτσι μόνη της και ότι διέσχισε την απόσταση από το σπίτι τους μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 23χρονη χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Ο πατέρας της Φαίης κάνει λόγο για «σκηνοθετημένη ομολογία» της μικρής αδερφής της Φαίης Μπακογιώργου και ισχυρίζεται ότι ««πήρε πάνω της» το φόνο για να καλύψει άλλον ένοχο.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button