ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – «Διαβεβαιώνω ότι μέχρι 24 Φλεβάρη»: Το ξεκαθάρισε ο Γιάννης Καλλιάνος για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας

Βγήκε από τα ρούχα του ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, με τίτλους που κυκλοφορούν περί επικείμενης κακοκαιρίας.Ειδικότερα, ο Γιάννης Καλλιάνος γράφει σε ανάρτησή του στο facebook:

«Αυτοί είναι μερικοί από τις δεκάδες τίτλους διαφόρων sites την Τετάρτη που μας πέρασε, στις 15 του Φλεβάρη. Κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά επικίνδυνη κακοκαιρία με χιόνια από τη νέα εβδομάδα. Από μεθαύριο δηλαδή.

Και επειδή πολλοί, επηρεαζόμενοι από αυτά που γράφτηκαν, με ρωτούν τις τελευταίες ημέρες, «τι θα γίνει τελικά τη νέα εβδομάδα; Θα χιονίσει πράγματι; Θα έρθουν πάλι χιόνια;» Τους απαντώ : Όχι! Δεν θα έρθει απολύτως τίποτα απ’ όλα αυτά! Ίσα ίσα θα λάμψει ο ήλιος!

Μάλιστα, σε όλους αυτούς που επειδή το διάβασαν αναμένουν βαρυχειμωνιές με χιόνια και καταστροφές, τους διαβεβαιώνω ότι μέχρι και την άλλη Παρασκευή 24 Φλεβάρη, δηλαδή σχεδόν για ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα, θα επικρατήσει φοβερός ήλιος και θερμοκρασίες κοντά στους 19-20°C τα μεσημέρια.

Αυτή η ιστορία με τις ψευδείς ειδήσεις πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει! Διότι όλα τα sites που αναπαράγουν συνεχόμενα ανακρίβειες κάνουν κακό στον κόσμο. Ήμαρτον! Έχει καταντήσει η επιστήμη της Μετεωρολογίας, μια επιστήμη με γυάλινες σφαίρες, ταρώ, φλυτζάνια καφέ και χειρομαντείες. Ντροπή!».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button