ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Είδηση που σοκάρει τη Χώρα

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση σε χωριό της Θράκης – Συνελήφθη ο 52χρονος

Σοκάρει η σύλληψη ενός 52χρονου πατέρα, ο οποίος βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, την άφησε έγκυο και έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών. Οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες, έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη σε χωριό της Θράκης, και τον συνέλαβαν.

Ο 52χρονος ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ότι βίαζε την 26χρονη κόρη του εκμεταλλευόμενος το νοητικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Τα παιδιά της οικογένειας εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Θράκης, για να διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

Η οικογένεια διέμενε έξω από έναν οικισμό Ρομά ο οποίος βρίσκεται κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου. Σύμφωνα με πηγές της Voria.gr, η οικογένεια διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες, ενώ η καταγγελία στις αρχές φέρεται να έγινε από άτομο του κοντινού οικισμού καθώς παρατηρούσε από καιρό ύποπτη συμπεριφορά. Να σημειωθεί πως στο σπίτι έμενε και η μητέρα των παιδιών.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία

πηγη net-time.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button