ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Καταιγιστικές εξελίξεις τώρα για τον Πατέρα Αντώνιο Κιβωτός του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: Για ασέλγεια κατηγόρησε τον π. Αντώνιο ο 15χρονος

Για ασέλγεια κατηγόρησε τον πατέρα Αντώνιο ο 15χρονος από τη δομή του Βόλου της Κιβωτού του Κόσμου, που κατέθεσε στην Αστυνομία.

Κατέθεσε σήμερα σε δομή στην Αθήνα ένας δεκαπεντάχρονος που μεταφέρθηκε από τη δομή της Κιβωτού του Βόλου καταγγέλλοντας ότι έχει πέσει θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο. Πρόκειται για το ίδιο παιδί που είχε εξεταστεί προ ημερών μέσα στη δομή στο Βόλο, χωρίς να αναφερθεί σε σεξουαλική κακοποίηση. Το υλικό θα αξιολογηθεί από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο 15χρονος είναι ο δεύτερος που καταγγέλλει ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο, μετά τον 19χρονο. Το παιδί κατέθεσε σε ψυχολόγους/ κοινωνικούς λειτουργούς παρουσία αστυνομικού όπως προβλέπεται από το νόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες για την ώρα δεν τίθεται θέμα εντάλματος, καθώς προέχει η εξέταση του υλικού από τους εισαγγελείς.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσημη καταγγελία για ασέλγεια από τον ιερέα, γεγονός που σημαίνει πως οι εξελίξεις στη ζοφερή αυτή υπόθεση αναμένεται να ειναι συγκλονιστικές. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το 15χρονο αγόρι, το οποίο είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος που άνοιξε τον «χορό» των αποκαλύψεων για τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας πως είναι σίγουρος ότι και το συγκεκριμένο παιδί έχει υποστεί σεξουαλική επίθεση.

πηγη documentonews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button