ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Νεκρός ξαφνικά γνωστός γιατρός

Πέθανε μέσα στο ταξί: Νεκρός «μπαμ και κάτω» ο γνωστός αιματολόγος Προκόπης Παγκράτης, ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο

Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία μόλις 47 ετών ο Προκόπης Παγκράτης, ιατρός αιματολόγος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία επιβιβάστηκε σε ταξί, αλλά πέθανε στη διαδρομή πριν προλάβει να φτάσει στο Νοσοκομείο.  Ο 47χρονος άνδρας είχε καταγωγή από την Κέρκυρα, ενώ το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Ήταν γιος του φαρμακοποιού Αντώνη Παγκράτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας enimerosi.com, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Συλληπητήρια ανακοίνωση για τον 47χρονο Προκόπη Παγκράτη

Η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο χαμό του υιού του ιδρυτικού της στελέχους και μέλους της, Antonis Pagkratis και εύχεται κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένεια.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Η οικογένεια παρακαλεί θερμά αντί στεφάνων τα χρήματα να προσφερθούν στην οργάνωση “ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ”.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Προκόπη Παγκράτη στα social media.

Προκόπη μου, γιατρέ της καρδιάς μου, γιατί ήσουν ξεροκέφαλος και έφυγες νωρίς; Γιατί γαμώ το στανιό μου; Έσωσες εμένα και πόσους ανθρώπους ακόμα, μας πρόσεχες, μας φρόντιζες αλλά δεν φρόντιζες τον εαυτό σου;
Ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ηρεμήσεις και να περνάς καλά.

πηγη newsitamea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button