ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Νεκρός ο Γιώργος Χρηστάκης

Πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Γιώργος Χρηστάκης – Οι τελευταίες στιγμές του

Την τελευταία του πνοή, άφησε αιφνιδίως σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, Γιώργος Χρηστάκης, σε ηλικία 58 ετών.

Οικονομολόγος στο επάγγελμα, διατηρούσε λογιστικό γραφείο στο Βόλο, εδώ και χρόνια, ενώ είχε διατελέσει και Πρόεδρος του 7ου Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την νέα Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, είχε εκλεγεί στις πρώτες θέσεις και κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου – ταμία. Ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη και έναν γιο. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 11:00 στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου. Παρακληση, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στη «Φλόγα».

Ο Γιώργος Χρηστάκης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, και χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σπίτι του με δύο ασθενοφόρα προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες καθώς φέρεται να υπέστη ανακοπή. Στη συνέχεια ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button