ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Νεκρός ο δολοφόνος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ράχες: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την τραγωδία – Ο ένας πνιγμένος είχε δολοφονήσει 16χρονο κορίτσι.

Ο άνδρας που βούτηξε να σώσει τη γυναίκα, είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία μιας 16χρονης κοπέλας στις Ράχες, ενώ εκείνη είχε χάσει πρόσφατα την κόρη της σε τροχαίο.

Η τραγωδία που συνέβη σήμερα Παρασκευή στις Ράχες Φθιώτιδας, όταν πνίγηκαν δύο άνθρωποι, έφερε στο φώς τις τραγικές ιστορίες της ζωής που βίωναν ο άνδρας και η γυναίκα που χάθηκαν στα νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από dikaiologitika.gr, ο 55χρονος Θανάσης Καραπλιός που βούτηξε να σώσει τη γυναίκα, όταν ήταν 19 ετών, το 1990. διέπραξε ένα άγριο έγκλημα τότε στις Ράχες, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Είχε δολοφονήσει ένα κοριτσάκι 16 ετών, το οποίο προσπάθησε να βιάσει και όταν εκείνο αντιστάθηκε το χτύπησε στο κεφάλι με μια ζαρτινιέρα. Καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά περίπου 20 χρόνια, το 2013 συγκεκριμένα και δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές.

Η ιστορία του 56χρονου Θανάση έχει στιγματίσει την οικογένεια μιας κοπέλας, της Χριστίνας Τσάμη, η οποία το 1990 πήγε στη Στυλίδα για διακοπές με την οικογένεια της. Ο Θανάσης Καραπλιός τη βρήκε μόνη της, της επιτέθηκε, την βίασε και στη συνέχεια τη σκότωσε με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο, πολτοποιώντας το κεφάλι της με μια ζαρντινιέρα.

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως και καταδικάστηκε σε ισόβια συν οκτώ χρόνια.

Ο Θανάσης Καραπλιός εξέτισε την ποινή του και πριν λίγα χρόνια, επέστρεψε στην γενέτειρα του, όπου συνέχισε τη ζωή του. Πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν στους αστυνομικούς πως μετάνιωσε για ο,τι έκανε πριν 34 χρόνια. Κάποιοι άλλοι μίλησαν για Θεία Δίκη.

 

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button