ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Σοκ : Δύτες βρήκαν το πτwμα 11χρονnς που είχε εξαφανıστεί

Συναγερμός όταν η αστυνομία βρήκε το πτώμα μιας 11χρονης που είχε εξαφανιστεί την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, οι Αρχές είναι έτοιμες να απαγγείλουν κατηγορίες για φόνο σε έναν φίλο της οικογένειας.

ΗΠΑ: Θρίλερ με το πτώμα 11χρονης που βρήκαν δύτες σε ποτάμι.

Πιο αναλυτικά, η αστυνομία της κομητείας Polk ανακοίνωσε ότι το πτώμα της Audrii Cunningham ανασύρθηκε από δύτες σε ποταμό βόρεια του Χιούστον. Σημειώνεται ότι η μικρή εξαφανίστηκε από τη στιγμή που δεν επιβιβάστηκε στο σχολικό της λεωφορείο στις 15 Φεβρουαρίου.

Ένας ύποπτος για την υπόθεση, ο 42χρονος Don Steven McDougal, ο οποίος μερικές φορές πήγαινε την Audrii στο σχολείο, είναι ήδη υπό κράτηση για μια κατηγορία επίθεσης.

Οι Αρχές ετοιμάζουν επί του παρόντος ένταλμα σύλληψης του McDougal για ανθρωποκτονία για τον θάνατο της Audrii, δήλωσε η εισαγγελέας της κομητείας Polk, Shelly Sitton, σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο McDougal ήταν φίλος της οικογένειας της Audrii και ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στην ιδιοκτησία τους κοντά στη λίμνη Livingston, περίπου 128 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον.

Η 11χρονη δεν μπήκε ποτέ στο σχολικό λεωφορείο

Το πτώμα της Audrii ανακαλύφθηκε από την αστυνομία την Τρίτη στον κοντινό ποταμό Trinity, περίπου 10 μίλια από το σπίτι της οικογένειάς της. Ένα σακίδιο που πιστεύεται ότι ήταν δικό της εντοπίστηκε στην περιοχή την Παρασκευή. Την είδαν για τελευταία φορά να κουβαλάει ένα κόκκινο σακίδιο τύπου Hello Kitty, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC.

Οι Aρχές της κομητείας Polk δήλωσαν ότι η Audrii επρόκειτο να επιβιβαστεί στο σχολικό της λεωφορείο από μια στάση στην περιοχή στις 15 Φεβρουαρίου, αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. Δεν εμφανίστηκε στο σχολείο εκείνη την ημέρα.

Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για την 11χρονη

Ο McDougal, ο οποίος μερικές φορές πήγαινε την Audrii στη στάση του λεωφορείου ή την πήγαινε στο σχολείο αν έχανε το λεωφορείο, τέθηκε υπό κράτηση στις 16 Φεβρουαρίου για μια άλλη κατηγορία για βαριά επίθεση. Μάλιστα, φέρεται να συμμετείχε στις προσπάθειες αναζήτησης μετά την εξαφάνιση της Audrii.

Ο σερίφης, Byron Lyons, δήλωσε στο CNN: «Κάποιοι από τους μάρτυρες είπαν, επίσης, ότι βρισκόταν στην κοινότητα και χτυπούσε πόρτες… ρωτώντας αν την έχουν δει». Αρχικά θεωρήθηκε ως πρόσωπο σχετικό με την υπόθεση, αφού ένας μάρτυρας συνέδεσε το όχημά του, ένα σκούρο μπλε Chevrolet Suburban του 2003, με την εξαφάνιση της Audrii.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πώς πέθανε η Audrii. Η σορός της εξετάζεται από τον ιατροδικαστή της κομητείας.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button