ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο Σοκ – Είδηση που σοκάρει το Πανελλήνιο

Θύμα βιασμού από δύο άνδρες έπεσε ένα κορίτσι μόλις 14 ετών στη Λευκάδα. Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, το κορίτσι σοκαρισμένο πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον βιασμό του. Η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα πάντα με το τοπικό σάιτ, επιβεβαίωσε ότι η ανήλικη κακοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο αλλοδαποί 18 και 21 ετών κατηγορούνται ότι βίασαν τη 14χρονη σε παραλία το βράδυ της Παρασκευής. Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η ανήλικη φέρεται να είχε γνωριστεί με τους νεαρούς Σέρβους, πήγαν μαζί σε μία παραλία και εκεί οι δράστες φέρονται να την ακινητοποίησαν με χρήση βίας και να την βίασαν.

Προηγήθηκε, σχετική καταγγελία, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με την οποία, μία 14χρονη η κάτοικος του νησιού, εξαναγκάστηκε, από τους δύο άνδρες, με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, το βράδυ της Παρασκευής, σε παραλία του νησιού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες, χθες σε νησί του Ιονίου, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.

Προηγήθηκε, σχετική καταγγελία, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το πρωί της Δευτέρας  σύμφωνα με την οποία, ανήλικη ημεδαπή, εξαναγκάστηκε, από δύο αλλοδαπούς άνδρες, με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, το βράδυ της Παρασκευής σε παραλία του νησιού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και άμεσα το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button