ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο τώρα Σοκ για τον Κορονοϊό από την Ματίνα Παγώνη 

Η Ματίνα Παγώνη κρούει καμπανάκι για τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού αλλά και για τους κινδύνους από τα μολυνσμένα νερά της Θεσσαλίας.

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στο MEGA για τους κινδύνους για την υγεία από τις ασθένειες μετά τις φονικές πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο, αλλά και για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Η κ. Παγώνη αναφερόμενη στην αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού ανέφερε:

«Όντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα covid, και υπάρχουν και εισαγωγές στα νοσοκομεία. Παρόλο που τα περιμέναμε τέλος Οκτώβρη, έχουν ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς. Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να προσέχει γιατί η μετάδοση είναι πολύ πιο εύκολη».

Για τις μολυσματικές ασθένειες στην Θεσσαλία και τις επιπτώσεις από τα λιμνάζοντα νερά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε:

«Έχουμε καθημερινή επαφή με τους γιατρούς στην Θεσσαλία. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Επειδή ακόμα υπάρχουν λιμνάζοντα νερά, έχουν πάνω από 40 περιστατικά γαστρεντερίτιδας. Έχουμε 4-5 περιστατικά λεπτοσπείρωσης, χρειάζεται προσοχή η περιοχή εκεί, το νερό, και να μην ξεχνούν οι άνθρωποι να μην ξεχνούν να φορέσουν γάντια, μάσκες και γαλότσες. Υπάρχει δυσοσμία στην περιοχή».

 

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button