ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο τώρα – Στο νοσοκομείο ο Πατέρας Αντώνιος

Πατέρας Αντώνιος: Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο – «Θέλω να καταθέσω για να σταματήσουν να με σταυρώνουν»  Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του.

Πρόσωπα που βρίσκονται κοντά του έχουν διαρρεύσει ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία, εξαιτίας της έντονης πίεσης που δέχεται, και υπέστη ελαφρύ λιποθυμικό επεισόδιο. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο και αποχώρησε όταν διαπιστώθηκε πως δεν είχε κάτι σοβαρό.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η ψυχολογία τόσο του ιερέα όσο και της οικογένειάς του βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς παρακολουθούν καθημερινά όσα αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης.

Ο πατέρας Αντώνιος επιμένει να διαψεύδει όσα ακούγονται για πολυτελή αυτοκίνητα και βίλες που φέρεται ότι ανήκουν στην οικογένειά του και ζητά να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς η έρευνα των Αρχών. «Θέλω να καταθέσω, θέλω να βγει η αλήθεια, να σταματήσουν να με σταυρώνουν» είναι τα λόγια που φέρεται ότι επαναλαμβάνει ο πατέρας Αντώνιος σε κοντινά του πρόσωπα.

 

«Δεν φοβόμαστε την έρευνα, παρακαλούμε τον Θεό να προχωρήσει γρήγορα. Υπάρχουν πέντε έξι κουκουλοφόροι δήθεν κατήγοροι και έχουμε πάνω από 30 επώνυμες μαρτυρίες επωνύμων, πιστών, πολιτών, οικογενειών, ιερέων της Αρχιεπισκοπής,

εθελοντών που θα ανατρέψουν το όποιο κατηγορητήριο» τονίζει από την πλευρά του άνθρωπος που υποστηρίζει τον ιερέα και την πρεσβυτέρα και ο οποίος έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να καταθέσει ως μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση.

πηγη thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button