ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Έμαθα πως έχω καρκίνο μέσα από το Facebook”! Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας άτυχης μητέρας

 

H 36χρονη Laura Everley από το West Sussex στη Μεγάλη Βρετανία ανακάλυψε πως πάσχει από καρκίνο, μετά από ένα ποστ που έκανε στο Facebook.

“Ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μου. Έκανα ένα ποστ στο Facebook όπου εξηγούσα όλα τα συμπτώματα που είχα έως εκείνη τη στιγμή. Φούσκωμα, πόνος χαμηλά στην πλάτη, δυσκοιλιότητα και συχνοουρία ήταν μερικά από αυτά. Λίγο αργότερα είδα ένα αντίστοιχο ποστ φίλου που επεξηγούσε τα συμπτώματα της καρκινοπαθούς συζύγου του και διαπίστωσα πως τα έχω όλα.”
Η Laura, μητέρα ενός μικρού αγοριού, επισκέφθηκε αμέσως το νοσοκομείο της περιοχής της για τις απαραίτητες εξετάσεις και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Ο καρκίνος των ωοθηκών από τον οποίον υπέφερε μπορούσε να αντιμετωπιστεί…

“Το χειρότερο της όλης ιστορίας ήταν πως θα το έλεγα στον γιο μου. Πραγματικά κατέρρευσα. Είναι εύκολο να αγνοείς τα συμπτώματα, αλλά πιστέψτε με, δεν αξίζει το ρίσκο”.

 

Laura Everley

Laura Everley

 

πηγη athensmagazine.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button