ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας κωφάλαλος βγαίνει βόλτα στο δρόμο. Αυτό που του συνέβη δεν θα το ξεχάσει ποτέ…

Υπάρχουν άνθρωποι λιγότερο προνομιούχοι από τους περισσότερους. Άνθρωποι που γεννήθηκαν με κάποια αναπηρία ή αδυναμία. Η ζωή τους είναι πιο δύσκολη από ότι ενός υγιούς ανθρώπου, αλλά οφείλει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, ευγένεια και κατανόηση. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο!

Ο Muharrem είναι κωφάλαλος. Σε μια βόλτα στην πόλη με την αδερφή του, τον περίμενε μια απίστευτη έκπληξη! Ο κάθε άνθρωπος που τυχαία τον συναναστρέφεται στο δρόμο του μιλά στη νοηματική γλώσσα. Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη του νέου άνδρα, όταν βλέπει να του μιλούν στη γλώσσα που καταλαβαίνει;

Πόσο σημαντικό είναι για όλους μας να μη νιώθουμε μόνοι; Να βλέπει πως οι γύρω του σέβονται και υπολογίζουν τις ιδιαιτερότητες του και τον διευκολύνουν; Και πόσο συγκινητικό;

Ακριβώς σε αυτό στηρίχθηκε η διαφημιστική καμπάνια της Samsung στην Τουρκία κι έτσι προέκυψε το παρακάτω βίντεο. Η νέα της γραμμή υποστήριξης πελατών, παρέχει δυνατότητα βίντεο κλήσης, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν και οι κωφάλαλοι. Γιατί δικαίωμα στην επικοινωνία κι όχι μόνο, έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι.

https://www.youtube.com/watch?v=otUJzNtRPhw&t=152

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button