ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα βίντεο που πρεπει ολοι να δουμε για τα παιδιά της Συρίας που συγκλονίζει,και να ευχηθουμε ενα καλυτερο αυριο! ! !(βιντεο).

Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά ποτέ. Το κάθε λεπτό είναι μοναδικό. Αυτή η σκληρή πραγματικότητα γίνεται αφόρητη για τον χρόνο που κυλά με αδυσώπητη γρηγοράδα στις πολλές -δυστυχώς- φλεγόμενες περιοχές του κόσμου. Η Συρία είναι μια απ΄ αυτές.

Εκεί που κάθε λεπτό ,κάθε ώρα ανθρώπινες ζωές χάνονται άδικα κι ανόητα. Και δυστυχώς ανάμεσα στους νεκρούς πολλά παιδιά .

Το βίντεο προσπαθεί να νικήσει τον χρόνο. Να τον γυρίσει λίγα λεπτά πίσω. Για να γλιτώσουν τα παιδιά που έπαιζαν μπάλα ανάμεσα στα ερείπια . Για να  μην “σκάσει” ο όλμος εκεί ακριβώς που έπαιζαν. Δυστυχώς η ζωή όμως δεν είναι βίντεο για να να την “γυρίζουμε” πίσω με τηλεκοντρόλ.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button