ΔΙΑΦΟΡΑ

Έσβησε από τον καρκίνο Έλληνας τραγουδιστής

Σοκ στη Λάρισα: Έφυγε στα 65 του ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μπάος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μπάος, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Νικος Μπάος με καταγωγή από το Μέτσοβο άφησε τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης της Λάρισας αφού επι δεκαετίες δούλεψε σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά της πόλης.

Γενημένος στο Μέτσοβο, αλλά «πολιτογραφημένος» εδώ και περίπου 15 χρόνια Λαρισαίος, ο Νίκος άφησε το δικό του αποτύπωμα στις πίστες αρκετών νυχτερινών κέντρων όπως το Φάληρο και τα 9/Όγδοα, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, αλλά και τον χαρακτήρα του.

Ο «Λα», όπως ήταν τον φώναζαν οι φίλου του, παραπέμποντας στη σχετική νότα, αντιμετώπιζε σοβαρό και ανυπέρβλητο πρόβλημα υγείας που δυστυχώς τον οδήγησε στο θάνατο.

«Για εμάς που δουλεύαμε μαζί και ξέραμε, το περιμέναμε, αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο γιατί έφυγε ένας άνθρωπος που ήμασταν χρόνια μαζί. Έφυγε ενας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής που ταυτίστηκε με το μαγαζί μου, ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Νίκο, καλό παράδεισο!» δήλωσε στο onlarissa.gr ο μετρ από τα 9/όγδοα Φάνης Αθανασιάδης.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button