ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτρεξαν και κρύφτηκαν σε ένα από τα δωμάτια του έρημου νοσοκομείου. Εκεί όμως κρύβονταν η ευτυχία…

Χρειάστηκαν μόλις 2 λεπτά για να δακρύσουμε με αυτό το βίντεο. Η Hoda Kotb συνεργάστηκε με την Cyndi Lauper και τη Sara Bareilles σε ένα απίστευτο mashup των γνωστών τραγουδιών «True Colors» και «Brave» με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Παρόλο που το τραγούδι είναι φανταστικό από μόνο του, όταν είδαμε το βίντεο πραγματικά δακρύσαμε. Αυτές οι γενναίες μικρές ψυχές, μερικές ούτε καν 10 χρονών, έχουν περάσει περισσότερα απ” όσα μπορούμε να φανταστούμε. Η δύναμη της θέλησης, η εσωτερική τους δύναμη και η γενναιότητά τους, τα ανάγκασαν να ωριμάσουν πριν την ώρα τους.

Οι πρωταγωνιστές του βίντεο είναι όλοι ασθενείς του παιδιατρικού νοσοκομείου της Φιλαδέλφειας και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να ζήσουν μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή…

 

 

 

πηγη http://fanpage.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button