ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφτασε στον οίκο τελετών η σoρoς του Βασίλη Καρρά: Υποβασταζóμενες η σύζυγος και η κόρη του

Η σορός του Βασίλη Καρρά έφτασε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, ανήμερα Χριστουγέννων, στο γραφείο τελετών “Μπαμπούλας”, απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, για να τεθεί αύριο σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ λίγη ώρα αργότερα, έφτασαν υποβασταζόμενες η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη του, Ειρήνη.

Φίλοι και συγγενείς βρίσκονται στο γραφείο τελετών, προκειμένου να αποχαιρετίσουν τον λαϊκό τραγουδιστή, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπeος και ο Γενικός Γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο, Τρίτη, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η κηδεία και η ταφή θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, μεθαύριο, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στον σύλλογο παιδιών Φλόγα.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 70 ετών. Την τελευταία διετία, έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες, είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

 

πηγη Το διαβάσαμε εδώ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button