ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Νίτσα Μαρούδα: Πέθανε η ηθοποιός

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας – Δείτε την ανάρτησή του στα social media

Τον θάνατο της Νίτσας Μαρτούδα γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγο. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ανέβασε τη φωτογραφία της Νίτσας Μαρούδα και στη λεζάντα έγραψε:

«Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση. Το γλυκό κορίτσι του σινεμά, η όμορφη κοπελίτσα που μας έκανε να γελάμε με το νάζι της έφυγε από κοντά μας ξαφνικά από ανακοπή! Γεννημένη το 1935, μας χάρισε άπειρες όμορφες στιγμές στον κινηματογράφο και το θέατρο… Αύριο 4,30 την αποχαιρετάμε στο κοιμητήριο Χαλανδρίου… Καλό ταξίδι γλυκιά μας Αγαπημένη Νίτσα».

Δείτε την  ανάρτησή του

Η Ελένη Μαρούδα, όπως είναι το όνομά της, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935 και είναι ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Συμμετείχε σε πολλές ταινίες την δεκαετία 60′ και του 70′ και έμεινε γνωστή για τους κωμικούς ρόλους της ναζιάρας ξανθιάς κοπέλας.

Συμμετείχε σε πολλές επιτυχίες που έκοψαν χιλιάδες εισιτήρια, Μερικές από αυτές ήταν:  «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» το 1960, «Ο κατήφορος» το 1961, «Δεσποινίς διευθυντής» το 1964, «Μια τρελή τρελή οικογένεια» το 1965 και πολλές άλλες ελληνικές ταινίες.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Συμεών Κολοκοτά, ενώ η κόρη της Ιωάννα είναι σύζυγος του πολιτικού και πρώην υπουργού Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button