ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε αγαπημένος ηθοποιός – Καλό ταξίδι..

Mickey Kuhn: Πέθανε ο τελευταίος επιζών ηθοποιός του “Όσα παίρνει ο άνεμος”

Στα 90 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Mickey Kuhn, που είχε συμμετέχει στη θρυλική ταινία “Όσα παίρνει ο άνεμος”.

Ο ηθοποιός ήταν το τελευταίο επιζών μέλος του καστ της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του 1939, στην οποία είχε υποδυθεί τον γιο του Αshley και της Melanie Wilkes, δηλαδή των Leslie Howard και Olivia de Havilland αντιστοίχως.

 

 

Ο ηθοποιός πέθανε την Κυριακή σε οίκο ευγηρίας στη Νάπολη της Φλόριντα, είπε η σύζυγός του Barbara στο Hollywood Reporter, προσθέτοντας ότι προηγουμένως ήταν καλά στην υγεία του.

 

Ήταν μόλις έξι ετών όταν εμφανίστηκε στο “Όσα παίρνει ο άνεμος”. Σε μια συνέντευξη στην Washington Post το 2014, θυμήθηκε ότι συνέχιζε να κάνει χάλια μια σκηνή με τον Clark Gable.

“Η ατάκα μου ήταν “γεια σου, θείε Rhett” κι έλεγα συνέχεια γεια σου, θείε Clark”“, είχε πει στο δημοσίευμα.

Ο Kuhn εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος αεροσκαφών στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια ξεκινώντας το 1951. Μετά την αποχώρησή του από το Πολεμικό Ναυτικό, εμφανίστηκε σε άλλες δύο ταινίες και μερικά τηλεοπτικά επεισόδια πριν θέσει τέλος στην καριέρα του ως ηθοποιού. Συμμετείχε στο The Last Frontier και στο Away All Boats και σε τρία επεισόδια του Alfred Hitchcock Presents του CBS. Αποσύρθηκε το 1995 από την American Airlines όπου εργάστηκε στη διαχείριση αεροδρομίων για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Theodore Matthew Michael Kuhn Jr. γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1932, στο Waukegan του Ιλινόι. Αφού η οικογένειά του μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ως παιδί, εμφανίστηκε στο Change of Heart, με πρωταγωνίστρια την Janet Gaynor, σε ηλικία 2 ετών.

πηγη instyle.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button