ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε απο την ζωή γνωστός Ηθοποιός – Καλό παράδεισο

Λέσλι Φίλιπς: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στο Καπέλο Διαλογής του Χάρι Πότερ

Ήταν 98 ετών και είχε παίξει σε πολυάριθμες ταινίες και τηλεοτικές σειρές

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 98 ετών, ο ηθοποιός Λέσλι Φίλιπς ο οποίος συμμετείχε σε περισσότερες από 200 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ανάμεσά τους η βρετανική κωμική κινηματογραφική σειρά « Carry On» όπου ήταν πρωταγωνιστής αλλά και οι ταινίες του Χάρι Πότερ, δανείζοντας τη φωνή του στο «Καπέλο Διαλογής» της Σχολής Μάγων.

Ο Λέσλι Φίλιπς ήταν επίσης γνωστός για τις πρωτότυπες ατάκες του, όπως οι «Ding Dong» και «Well, Hello».

«Έχασα έναν υπέροχο σύζυγο και ο κόσμος έχασε έναν πραγματικά εξαιρετικό σόουμαν. Ο κόσμος τον αγαπούσε. Περικυκλωνόταν όπου πήγαινε από ανθρώπους που τον θαύμαζαν. Όταν παντρευτήκαμε, με σύστησε στον Τύπο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, επιμένοντας ότι ήμουν η νέα Ζάρα Φίλιπς και είχα σχέση με τη βασίλισσα» » δήλωσε η σύζυγόw του αναφερόμενη στον χαμό του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button