ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από την ζωή ο Αντώνης Ράλλης

Έφυγε τελείως  ξαφνικά  από ανακοπή  καρδιάς  σήμερα το πρωί  ο αρχιτέκτονας  Αντώνης Ράλλης.

Οι γονείς του  Ευθύμιος Ράλλης δάσκαλος  και επιθεωρητής εκπαίδευσης, ήταν από  το Βόιο Κοζάνης και η μητέρα του είχε  καταγωγή από το Λιβάδι. Σπούδασε  αρχιτεκτονική  στην Ιταλία  και  δραστηριοποιήθηκε  στην  Κατερίνη  την  εποχή  της ανοικοδόμησης.

Η  συμμετοχή του  στα κοινά ήταν  αδιάκοπη  και οι  καλλιτεχνικές του ευαισθησίες   στεγαζόταν  τελευταία  στα  «Ολύμπια  εν Δίω», όπου ήταν  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ήταν   άνθρωπος συμπαθής, στοργικός, αγαπητός  στους  γύρω του, εξέπεμπε μια καλοσύνη  και μια γαλήνη.

Πήρε το δρόμο για το μεγάλο ταξίδι όπου δεν υπάρχει πόνος, όπως ο ίδιος  γράφει , στον παράδεισο  που μένει δροσερός για τα παιδιά. Η απώλεια για την οικογένειά του θα είναι  μεγάλη.   Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Πιερικής γης  που τον σκεπάζει.

πηγη olympiobima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button