ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Πέθανε σε ηλικία 92 ετών ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Κωνσταντόπουλος

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της βιομηχανίας τροφίμων Olymp. Συλλυπητήριο μήνυμα από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 χρονών ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Κωνσταντόπουλος, ιδρυτής της εταιρείας OLYMP και πατέρας του πρώην υφυπουργού και σημερινού προέδρου της Εγνατίας Οδού Γιώργου Κωνσταντόπουλου και του επιχειρηματία Προκόπη Κωνσταντόπουλου.

Τη θλιβερή είδηση κοινοποίησε ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος στο facebook:

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με ανάρτησή του τον αποχαιρετά λέγοντας πως «έφυγε πλήρης καρποφόρων και δημιουργικών ημερών ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Κωνσταντόπουλος, μαχόμενος, μέχρι την υστάτη στιγμή, στις επιχειρηματικές επάλξεις, όχι ως συνταξιούχος αλλά ως ένας δραστήριος εργαζόμενος, παρά την προχωρημένη ηλικία του.

Δικαίως λοιπόν αποχαιρετούμε, έναν από τους πρυτάνεις της πιερικής επιχειρηματικότητας, ευχόμενοι από καρδιάς, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

πηγη voria.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button