ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή και άφησε 6,2 εκατομμύρια ευρώ στους γείτονές της

Μία ηλικιωμένη στην Γερμανία, έκανε τους γείτονές της να τη θυμούνται για πάντα με χαρά και ευγνωμοσύνη.

Μία ηλικιωμένη στην Γερμανία, έκανε τους γείτονές της να τη θυμούνται για πάντα με χαρά και ευγνωμοσύνη. Τους άφησε κληρονομιά εκατομμυρίων ευρώ!

Η κληρονομιά που άφησε η ηλικιωμένη στους γείτονες

Η γιαγιά άφησε 6,2 εκατομμύρια ευρώ κληρονομιά στους γείτονές της, οι οποίοι έμειναν… αγάλματα.

Η Renate Wedel ζούσε στην περιοχή Waldsolms της Hesse, στην κεντρική Γερμανία του Weiperfelden. Είχε μείνει χήρα από τον Alfred Wedel από το 1975. Δεν είχε παιδιά, ενώ η αδερφή της είχε επίσης πεθάνει.

Οι αρχές δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν είδαν τη διαθήκη της ηλικιωμένης. “Στην αρχή σκέφτηκα ότι δεν είναι αυτό πιθανό, νόμιζα πως είχε γλιστρήσει κάποιο κόμμα, ότι κάτι δεν πάει καλά”, δήλωσε ο τοπικός δήμαρχος.

“Η κοινότητα των Waldsolms ευχαριστεί μετά θάνατον το ζευγάρι Wedel για αυτή τη σημαντική κληρονομιά”, δήλωσε η κοινότητα σε ανακοίνωση. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κάποιες ιδέες για το πού θα πρέπει να δαπανηθούν τα χρήματα. Κάποιοι προτείνουν να δοθούν για την κατασκευή κτιρίων, νηπιαγωγείου και σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button