ΔΙΑΦΟΡΑ

Ναταλία Λιονάκη: Η καλλονή των σίριαλ που στράφηκε στον Θεό, άλλαξε όνομα και εμφάνιση και έγινε μοναχή

Που βρίσκεται, τι κάνει και πως ονομάζεται σήμερα η άλλοτε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Παναγιώτα Πατακιά

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα τελευταία 13 χρόνια, η Ναταλία Λιονάκη έχει ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού και έχει αφήσει πίσω της την παλιά της ζωή εδώ. Η πανέμορφη ηθοποιός με τα πανέμορφα μάτια που όλοι θυμόμαστε από τους ρόλους της σε τηλεοπτικά σίριαλ, στράφηκε προς το μοναχισμό από το 2009.

Ναταλία Λιονάκη: Οι φήμες και η διάψευση

Πολλές είναι οι φήμες για το πώς η ίδια οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή. Άλλοι λένε εξαιτίας ενός χωρισμού, άλλοι λόγω μίας απώλειας που της στοίχισε.

Η Ναταλία Λιονάκη ωστόσο σε ελάχιστες δηλώσεις που είχε κάνει στα Μέσα, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες περί ερωτικής απογοήτευσης και ψυχολογικών προβλημάτων εμμένοντας στην άποψη της ότι η απόφαση ήταν καθαρά προϊόν εσωτερικής ανάγκης και πίστης.

Το μοναστήρι και η διαφορετική ζωή της Ναταλίας Λιονάκη

«Είναι πάρα πολύ συνειδητή και σταθερή η απόφασή μου από την πρώτη στιγμή, συναισθάνεσαι τι είναι αυτό που σε καλεί και θες πραγματικά!

Είναι σαν να ανοίγει μέσα σου ένα παράθυρο και να μπαίνει το φως. Η απόφασή μου είναι συνειδητή. Συναισθάνεσαι τι είναι αυτό που σε καλεί και απλώς ξυπνάς μια μέρα και το εξωτερικεύεις. Από μικρή είχα κλίση στον θεό. Εδώ έχω βρει τη γαλήνη και την ηρεμία. Εδώ προσεύχομαι για μένα και για όλο τον κόσμο. Έχω βρει το σπίτι μου στο σπίτι του θεού», είχε εξομολογηθεί στο απομακρυσμένο μοναστήρι της Κρήτης, στο οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα στον μοναχισμό.

Σήμερα, η Ναταλία Λιονάκη έχει αλλάξει το όνομά της μιας και αφού χειροτονήθηκε μοναχή σε μοναστήρι στην Κένυα, πήρε το όνομα Φεβρωνία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Ναταλία Λιονάκη έφτασε μέχρι την Κένυα με τη βοήθεια ιερέων έτσι ώστε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα ενώ παράλληλα παρείχε και βοήθεια σε παιδιά της Κένυας.
πηγη ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button