ΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΟΚ – Στην Καλλιθέα…

Ένα ακόμη έγκλημα, μια νέα οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου επί της οδού Λυκούργου στην Καλλιθέα, με θύμα έναν 90χρονο και δράστη την ίδια την κόρη του.

Η γυναίκα μάλιστα αφού σκότωσε τον πατέρα της, ύστερα από έντονη λογομαχία την οποία είχε μαζί του, επιχείρησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς…

Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας μόλις προ ημερών είχε επιστρέψει στο σπίτι του ύστερα από νοσηλεία του στο ΚΑΤ, και σύμφωνα με περίοικους, ήταν ευδιάθετος παρά τα έντονα κινητικά προβλήματα εξαιτίας της προχωρημένης ηλικίας του που τον κρατούσαν σχεδόν κατάκοιτο.

Ωστόσο το μοιραίο απόγευμα της περασμένης Τρίτης 8ης Μαΐου, οι γείτονες άκουσαν, όπως αναφέρουν, από το διαμέρισμα του 90χρονου φωνές και συγκεκριμένα την κόρη του να του φωνάζει και να τον χτυπά με χαστούκια και τον ίδιο να κλαίει.

Έπειτα από το επεισόδιο, στο διαμέρισμα του άτυχου 90χρονου επικράτησε η απόλυτη σιωπή. Η παρατεταμένη ησυχία από τις τρεις το μεσημέρι στο διαμέρισμα μετά το επεισόδιο ανησύχησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για τον θάνατο του πατέρα της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Λυκούργου και βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει για τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου, λέγοντας ότι ίσως έπεσε και χτύπησε.

Ωστόσο, η έρευνα του ιατροδικαστή τη διέψευσε. Ο άτυχος άνδρας έφερε πολλά κατάγματα.

Η ομολογία της κόρης

Ειδικότερα, η αστυνομική έρευνα στο διαμέρισμα του 90χρονου διήρκησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης με τα πρώτα ευρήματα να δείχνουν μη φυσικό θάνατο του άτυχου 90χρονου αλλά ανθρωποκτονία και τους αστυνομικούς να καλούν την κόρη του σε κατάθεση.

Καλλιθέα: Κόρη σάπισε στο ξύλο μέχρι θανάτου τον 90χρονο πατέρα της με το μπαστούνι του και είπε στην αστυνομία ότι έπεσε και χτύπησε

Στην κατάθεση της, με βάση όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ανασκεύασε την αρχική της δήλωση και ομολόγησε ότι έπειτα από έντονο καυγά που είχε μαζί του, τον χτύπησε με τα χέρια της, τον έσπρωξε με δύναμη με τον 90χρονο να χάνει την ισορροπία του,

ενώ η ίδια συνέχισε να τον χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματος του με το μπαστούνι του ηλικιωμένου μέχρι που ο 90χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ύστερα από την πράξη της, τοποθέτησε το άψυχο σώμα του πατέρα της στο κρεβάτι και το σκέπασε με μια κουβέρτα. Η γυναίκα κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button