ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα Πολύ άσχημα για τον Πάνο Καμμένο

Δύσκολες στιγμές για τον πρώην Υπουργό, καθώς τις τελευταίες ώρες διέρρευσαν οι πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει!

Δύσκολες μέρες για τον πρώην υπουργό Πάνο Καμμένο, αφού, όπως προκύπτει, έφτασε η ώρα του πλειστηριασμού για τα ακίνητά του. Μια δυσάρεστη εξέλιξη, που κανείς δεν την εύχεται ακόμη και στον μεγαλύτερό του εχθρό.

Συγκεκριμένα, σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει τμήμα από το κτίριο γραφείων του προέδρου Καμμένου, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας. Πρόκειται για ένα ακίνητο στο οποίο υπήρξε η έδρα των επιχειρήσεων του πατέρα του, Ηλία Καμμένου, ενώ εκεί στεγάζονταν τα τελευταία χρόνια και τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Το ηλεκτρονικό «σφυρί» έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιανουαρίου 2024, με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει οριστεί στο 1.234.000 ευρώ συνολικά για εννέα οριζόντιες ιδιοκτησίες (γραφεία) επί του συγκεκριμένου κτιρίου.

Τα κοράκια των τραπεζών, για τα οποία είχε μιλήσει κατ’ επανάληψη από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, δεν δίστασαν να βγάλουν στο «σφυρί» ένα πραγματικό φιλέτο έναντι της εξευτελιστικής αυτής τιμής.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη καταδεικνύει και τη δύσκολη (οικονομικά) θέση που βρίσκεται ο πρόεδρος Πάνος. Γιατί κανείς που θα είχε χρήματα δεν θα άφηνε να βγει στο σφυρί η οικογενειακή του περιουσία, με την οποία, όπως και να το κάνουμε, έχει ένα κάποιο συναισθηματικό δέσιμο.

Πηγή: powergame.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button