ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 42χρονος – Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Αγρίνιο: Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια που έφεραν την τραγωδία.

Τραγική κατάληξη είχε η ανατροπή του τρακτέρ στο Καινούργιο Αγρινίου.

Ένας 42χρονος άντρας ο οποίος οδηγούσε το τρακτέρ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, έχασε τον έλεγχο και το όχημα εξετράπη, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να τον πλακώσει, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν οχήματα και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου που τον απεγκλώβισαν, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 42χρονος είναι γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών.

Τα αίτια που οδήγησαν στην εκτροπή που είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα ερευνά το Τμήμα Τροχαία Αγρινίου.

Πηγή: karvasaras.gr

 Ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατέρρευσε και πέθανε

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη χωή η αγαπητή Κατερίνα Φλαμή. Ήταν μία κοινωνική γυναίκα, καλή οικογενειάρχης, μητέρα μίας κόρης, της Μαριάννας.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε ιδιαίτερη θλίψη στα Ψηλαλώνια της Πάτρας και στενοχώρησε και λύπησε όσους τη γνώριζαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκλιπούσα είχε κάνει μία χειρουργική επέμβαση πριν λίγο καιρό ωστόσο η υγεία της έκτοτε παρουσίασε επιδείνωση.

Πέθανε στο σπίτι της το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2021. Η Κατερίνα Ελεφαντή αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε από καρδιακή ανακοπή. Η άτυχη γυναίκα ήταν θεία του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button