ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε για το μακρινό ταξίδι η χαμογελαστή Χρύσα: Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η 28χρονη – Έχασε τη μάχη με την ζωή

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, καθώς η σημερινή μέρα έφερε στο φως μια τραγική είδηση, αυτήν του θανάτου της 28χρονης Χρύσας Παττακού.

Η άτυχη Χρύσα έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από δύο μήνες εντατικής νοσηλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 10 Δεκεμβρίου η άτυχη νεαρή υπέστη εγκαύματα όταν κατά την επίσκεψή της σε φιλικό σπίτι επιχείρησε να ρίξει ένα μπουκάλι με βενζίνη στο τζάκι για να φουντώσει η φλόγα.

Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί η ίδια εγκαύματα και να προκληθεί πυρκαγιά στο σπίτι.

Όλο αυτό το διάστημα, η ίδια έδινε τη μάχη της στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr η κατάσταση της υγείας ολοένα και βελτιωνόταν.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και εν τέλει κατέληξε, σκορπώντας θλίψη στο Ρουσσοσπίτι και γενικότερα στο Ρέθυμνο.

Η 28χρονη Χρύσα, η οποία είχε σπουδάσει Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, ήταν ένα κορίτσι ιδιαίτερα αγαπητό και άπαντες έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για το ποιον της και τον χαρακτήρα της.

Άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το διαβάσαμε εδώ evosmosnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button