ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε χωρίς να το πει: Ο λόγος που ο Βασίλης Καρράς παράτησε πληγωμένος για δύο χρόνια το τραγούδι

Με αφορμή τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, επαναδημοσιεύθηκε μία παλιά συνέντευξή του, στην οποία ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει ότι για δύο χρόνια είχε σταματήσει να τραγουδάει, κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν.

Eκτός μουσικής βρισκόταν ο Βασίλης Καρράς τον τελευταίο καιρό, μέχρι τον δίσκο του που βγήκε τον Οκτώβριο του 2023, καθώς τα προβλήματα με την υγεία του τον κρατούσαν μακριά από τις πίστες και τη δισκογραφία. Ο ίδιος είχε αποσυρθεί στο κτήμα του αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά στα 50 χρόνια καριέρας του που ο σπουδαίος ερμηνευτής έκανε ένα διάλειμμα από τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.

Με αφορμή τον θάνατό του το περιοδικό OK! επαναδημοσίευσε μία παλιά του συνέντευξη στην οποία ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει ότι για δύο χρόνια είχε σταματήσει να τραγουδάει, κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν. Το 1996 και το 1997 είχε συμβεί κάτι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τη δουλειά του και την αγάπη του. Για τον ίδιο, το τραγούδι δεν ήταν απλά μια επαγγελματική ασχολία για το βιοπορισμό του, αλλά μια μεγάλη αγάπη.

Παρότι τότε βρισκόταν στην κορυφή της καριέρας του με επιτυχίες όπως το “Τηλεφώνησέ μου”, το “Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις” και το “Γι’ αυτό στάσου”, κάτι τον είχε ενοχλήσει τόσο πολύ που εγκατέλειψε τη σκηνή για δύο ολόκληρα χρόνια. Kάτι τον είχε πληγώσει βαθιά. Παρόλα αυτά, παρακάλεσε να μην τον ρωτήσουν περισσότερα σχετικά με αυτό. Αρνήθηκε να αποκαλύψει τον λόγο που εγκατέλειψε τη μουσική σκηνή για δύο ολόκληρα χρόνια.

Το διαβάσαμε εδώ dailymedia.com.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button