ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγνώριστος – Θυμάστε τον Γιώργο Ρήγα; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός του ’80

Η φήμη του απογειώθηκε τη δεκαετία του ‘80.

Ο Γιώργος Ρήγας είναι ηθοποιός που η φήμη του απογειώθηκε τη δεκαετία του ‘80. Κάποιες από τις ταινίες που συμμετείχε ήταν, «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Βασικά καλησπέρα σας», «Τα τσακάλια», «Κλεφτρόνι και Τζέντλεμαν». Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει.

Γιώργος Ρήγας: Η αποκάλυψη για την ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»

Αναφερόμενος στις ταινίες τότε ο Γιώργος Ρήγας αποκάλυψε πως η επιτυχημένη ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» δεν ονομαζόταν έτσι!

«Το πρωτότυπο σενάριο δεν ήταν «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», αλλά «Πάρτυ με ούζα». Έβαλα βέτο. Για να παίξω θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος. Ήμουν ο πρώτος που πήρε το σενάριο και είπα ότι πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο.

Είχαν προηγηθεί «Τα Τσακάλια», το «Βασικά καλησπέρα σας» και τους έπεισα. Μου λένε πως να το κάνουμε; Λέω θα έρθω σε δύο μέρες και θα σας πω. Και λέω θα ονομαστεί «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», έχει ρυθμό είναι βαλσάκι.» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Ρήγας είναι ένας ηθοποιός που μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά με τις ταινίες του. Ο ίδιος σήμερα είναι αγνώριστος, με την εικόνα του να είναι σαφώς διαφορετική από εκείνη του σγουρομάλλη μελαχρινού, που βλέπουμε μέχρι και σήμερα στις ταινίες εκείνες, οι οποίες παρουσιάζονται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, δίνοντας γέλιο στα καλοκαίρια μας, με τον Πάνο Μιχαλόπουλο να είναι επίσης διαφορετικός.

πηγη to10.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button