ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγωνία για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Στο νοσοκομείο ο γιος του, Δημήτρης

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, Δημήτρης.

Συγκεκριμένα, ο γιος του γνωστού ηθοποιού δημοσίευσε το Σάββατο 22/4 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που φαίνεται ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου έχοντας όρο στο χέρι του.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Φιλιππίδης θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα το οποίο έγραφε: «Όλα καλά» χωρίς να δίνει όμως περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του!

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης ασχολείται με την υποκριτική και τη σκηνοθεσία ενώ επιθυμεί να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλο αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Φιλιππίδης βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του, Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος μετά τις καταγγελίες για απόπειρες βιασμού εις βάρος του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Φιλιππίδης:

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button